top of page

Veel Gestelde Vragen

omdat we regelmatig dezelfde vragen krijgen, hier een overzicht van de meest gestelde vragen. 

Ik heb foto's laten nemen in een winkel / tijdens een evenement. Wanneer kan ik de foto's in de winkel komen halen?

Onder voorbehoud van externe vertragingen, worden de foto's na drie weken geleverd in de winkel. Via onze facebookpagina houden we jullie ook verder op de hoogte. 

- Wanneer komen de foto's op facebook?

wij proberen altijd om in de week na de fotoshoot een foto van elk huisdier op facebook te plaatsen. 

- Kunnen wij de andere foto's, die we niet gekocht hebben, nog bekijken. 

Van de foto's die niet aangekocht zijn, maken wij nog een selectie die we op onze website plaatsen. 

- Wanneer komen de foto's op de website

Dit hangt af van hoe druk het eigenlijk is. Wij doen een poging om na drie weken de foto's op de website te krijgen, maar dit lukt niet altijd. 

- Kan ik nog foto's of gadgets bijbestellen?

Dit kan zeker. De foto's worden minimum een jaar bijgehouden, zolang kan je zeker nog foto's en gadgets bijbestellen. 

De foto's kan je on line bijbestellen, voor gadgets stuur je ons best een mailtje. 

Let wel: als je nadien foto's / gadgets bestelt, vervallen de speciale voorwaarden uit de winkel (vb combipaketten) en zal er in de meeste gevallen ook verzendkosten worden aangerekend. Daarnaast kiezen wij welke foto's nog goed zijn om op de site te plaatsen, de andere foto's zijn dan niet meer te koop. 

- Kan ik de foto's die ik gekocht heb ook digitaal krijgen?

Ja en Nee. 

De foto's worden niet digitaal "weggegeven". Wel kan je de foto's digitaal aankopen. Dit kan zowel in klein formaat (vb voor facebook of de achtergrond van je gsm) als in groot formaat (om zelf foto's te printen). 

De foto's zelf vallen wel nog steeds onder onze auteursrechten.

Je mag deze dus gebruiken voor privé-doeleinden, maar NIET voor commerciële doeleinden. Wil je de foto's gebruiken voor commerciële doeleinden? gelieve dan met ons contact op te nemen. 

- Er is een probleem met de foto's? 

Als er een probleem is met de foto's (vb beschadiging), laat ons dan iets weten en wij kijken wat we kunnen doen. Wij proberen er zelf op te letten dat de foto's in goede staat toekomen, maar ook wij kunnen al eens iets missen. 

Let wel, aangekochte foto's worden niet teruggegeven omdat iets "niet mooi" is. In geen enkel geval wordt het betaalde bedrag terugbetaald, hooguit worden aangekochte goederen vervangen. 

- Ik vind de foto mooi, maar had graag een andere achtergrondkleur gehad. Kunnen jullie deze nog wijzigen?

Nee. Wij beginnen niet met het wijzigen van de achtergrondkleur. Waarom niet? omdat, zelfs na uren werk, je altijd zal merken dat er met de achtergrond geknoeid is. 

In winkels is het zo dat de achtergrond die opgesteld staat, de achtergrondkleur van die dag is. Als je een privé-fotoshoot boekt, kan je natuurlijk zelf je achtergrondkleur(en) kiezen. 

- Kunnen de leibanden / storende elementen weggewerkt worden?

Dit kan, maar lukt niet altijd. Wij doen telkens een poging om de leibanden / handen van mensen,... weg te werken, maar dit lukt niet altijd. 

Wil je dit per se? Vraag het dan eerst of dit wel degelijk mogelijk is bij deze foto. Wij zullen daarin een eerlijk antwoord geven en uw wensen ook noteren. 

bottom of page